Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot ovat voimassa 8.10.2019 alkaen.

Myyjä

Tmi Rakastava Sydän/Antti Aalto
Y-tunnus 2311478-0
Satamatie 9
81100 Kontiolahti
antti@rakastavasydan.fi
www.rakastavasydan.fi
Puhelin: 040-4107004

Tuotteet

Kaupan kohteena ovat tuotteet tai palvelut sikäli kun ne verkkokaupassa on valittu.

Mikäli jonkin tuotteen kohdalla on kaupassa virhe, eikä toimittaminen ole mahdollista, myyjä palauttaa ostajalle maksetun summan ja kauppa peruuntuu.

Toimitus, maksu ja palautus

Tuotteet ja palvelut pyritään kuvaamaan kaupassa mahdollisimman tarkasti ja toimitetaan kuvauksen mukaisina.

Ostaja sitoutuu maksamaan ostoksensa tilisiirrolla viikon kuluessa tilauksesta. Maksun tästä myöhästyessä kauppa peruuntuu.

Mikäli tuotteet tai palvelu on tarkoitus maksaa osissa, tästä on ennalta sovittava.

Rummut

Rummut toimitetaan postitse särkyvänä pakettina yleensä viikon kuluessa maksun vahvistamisesta, tai kuten muun toimituksen tai noudon tapauksessa on erikseen sovittu.

Ostajalla on oikeus kokeilla rumpua kotioloissa ja palauttaa rumpu 14 päivän kuluessa mikäli rumpu ei vastaa ääneltään tai laadultaan odotuksia. Kokeiluun ei sisälly mahdollisuutta käyttää rumpua ulkona luonnossa tai muilla tavoilla, jotka ylittävät tavanomaisen kokeilun rajan ja saattavat heikentää rummun myyntiarvoa.

Palautettaessa rumpu tulee pakata turvallisesti lähetyspakkaukseen tai vastaavasti suojaavaan pakkaukseen ja toimittaa postitse särkyvänä pakettina myyjälle. Ostaja vastaa palautuskuluista.

Myyjä palauttaa myyntisumman ostajalle varmistuttuaan palautetun rummun eheydestä.

Poikkeuksena palautusehtoihin ovat tilauksesta ostajaa varten tehdyt rummut, jolloin myyjällä ei ole velvollisuutta ottaa rumpua palautuksena vastaan. Lähtökohtaisesti kauppaa ei voi enää perua rummun synnyttyä.

Palveluiden kauppa

Ostaessa palveluja, kuten vyöhyketerapian hoitosarjoja tai jooganohjauksen sarjoja, myyjä ja ostaja sopivat erikseen mahdollisista myyntisumman tai sen osan palautuksista mikäli palvelun tarjoaminen tai sen vastaanottaminen estyy. Ostaessa hoitosarjoja tai palveluita ostaja on velvollinen etukäteen sopimaan palvelun toimittamisesta. Myydyt hoito- ja ohjaussarjat ovat sitovia, eikä myyjä tai ostaja ole oikeutettu perumaan kauppaa ilman painavaa syytä.