Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot ovat voimassa 26.6.2022 alkaen.

Myyjä

Rakastava Sydän Tmi/Antti Aalto
Y-tunnus 2311478-0
Lamminraitti 39 E
16900 Lammi
antti@rakastavasydan.fi
www.rakastavasydan.fi
Puhelin: +358-40-4107004

Tuotteet

Kaupan kohteena ovat tuotteet tai palvelut sikäli kun niistä on sovittu.

Mikäli jonkin tuotteen kohdalla toimittaminen ei ole mahdollista, myyjä palauttaa ostajalle maksetun summan ja kauppa peruuntuu.

Rummut ja maljat

Rummut ja maljat toimitetaan postitse särkyvänä pakettina yleensä viikon kuluessa maksun vahvistamisesta, tai kuten muun toimituksen tai noudon tapauksessa on erikseen sovittu. Tilauksesta valmistettujen rumpujen toimitusaika on arviolta 2-3 viikkoa, tai kuten sovittu.

Ostajalla on oikeus kokeilla soitinta kotioloissa ja palauttaa soitin 14 päivän kuluessa mikäli se ei vastaa ääneltään tai laadultaan odotuksia. Kokeiluun ei sisälly mahdollisuutta käyttää soitinta kevyttä äänen kokeilua syvemmin. Esimerkiksi ulkona tai seremoniallisesti tai hoitotarkoituksessa soittimen käyttö sulkee pois mahdollisuuden purkaa kauppa.

Palautettaessa soitin tulee pakata turvallisesti lähetyspakkaukseen tai vastaavasti suojaavaan pakkaukseen ja toimittaa postitse särkyvänä pakettina myyjälle. Ostaja vastaa palautuskuluista.

Myyjä palauttaa myyntisumman ostajalle varmistuttuaan palautetun tuotteen eheydestä.

Poikkeuksena palautusehtoihin ovat tilauksesta ostajaa varten tehdyt rummut, jolloin myyjällä ei ole velvollisuutta ottaa rumpua palautuksena vastaan. Tilausrumpujen osalta lähtökohtaisesti kauppaa ei voi enää perua rummun synnyttyä.

Palveluiden kauppa

Ostaessa yksilöpalveluja, kuten hoitoja myyjä ja ostaja sopivat erikseen mahdollisista myyntisumman tai sen osan palautuksista mikäli palvelun tarjoaminen tai sen vastaanottaminen estyy.

Myyjä sitoutuu sopimaan asiakkaan kanssa korvaavan ajankohdan palvelulle, jonka toimittamiseen sovittuna päivänä tulee este. Ostaja sitoutuu ilmoittamaan hyvissä ajoin esteestä vastaanottaa palvelu.

Sovittuna päivänä perutuista palveluista myyjä on oikeutettu pidättämään palvelusta täyden hinnan.