Rummut

Rakkauden rummut

Valmistan korkealaatuisia käsirumpuja poronnahasta ja koivuvanerista hoitotarkoitukseen, siunauskäyttöön, ja itseilmaisun ja meditaation tueksi.

Lisäksi järjestän rummuntekokursseja kysynnän mukaan eri puolilla Suomea.

Jokainen rumpu valmistuu soimaan mahdollisimman kauniita ja rakastavia säveliä kantajansa tämänhetkisen tilanteen parhaaksi ja uusien maailmojen avaamiseksi. Toiveeni on rumpu, joka vastaa asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman kauniisti.

Syntyessään ja synnyttyään rumpu kuulee kristallimaljojen sointia ja aiemmin valmistuneen seremoniarummun ääntä. Lisäksi mukana on usein erilaisia kristalleja, jotka tukevat syntyvän rummun energioita. Vahvin siunaus on kuitenkin yhteinen sydänten toive juuri sinulle sopivasta ja parhaiten palvelevasta rummusta.

Hinta tilausrummulle on 260 euroa (sis. alv. 24%). Hinta sisältää kapulan ja halutessasi korttitulkinnan sinulle ja rummulle, tai hetken kanssani nettilivenä yhdessä rummun kanssa. Toimitus kotimaassa ja Euroopassa 15-20 euroa, muu maailma edullisen toimituksen ollessa saatavilla 35 euroa.

Kiinnostuessasi tarkista siis verkkokaupan rumputilanne tai ota yhteyttä!

Minulle rumpu on aina peili, joka auttaa meitä katsomaan syvälle itseemme ja tukee meitä matkallamme kohti sisäistä totuutta, joka on rakkaus.

Rummuntekokurssit

Haluatko rakentaa rumpusi itse? Siinä tapauksessa järjestämäni rummuntekokurssi on hieno vaihtoehto!

Rummuntekokurssi on tyypillisesti yksipäiväinen tapahtuma, jonka aikana kootaan ja värjätään poronnahasta rumpu valmiille tekemälleni koivuvaneriselle kehälle. Lisäksi päivän päätteeksi valmistetaan kapula.

Kun syntyy rumpu, syntyy myös portti ja mahdollisuus uuteen sinuun. Päivän aikana luodaan valoyhteyksiä ja annetaan näkymättömän maailman järjestyä uudelleen kannattelemaan niitä askelia, joita sinun sydämesi haluaa ja on valmis ottamaan. Oletko valmis ottamaan askelen kohti uutta sinua?

Rumpukurssin hinnat alkavat 220-240 eurosta/osallistuja yksipäiväisille kursseille.

Retriittimuotoisen kurssiviikonlopun hinta on noin 350e/osallistuja riippuen välimatkasta ja järjestämiskuluista.

Ota yhteyttä kysyäksesi lisää!

Rummun synty

Rummun Synty -sivulta löydät kuvauksen erään rummun valmistuksesta.

Rumpukuvia