Miesten ryhmät

Ohjaan miesten ryhmiä tarkoituksena tarjota veljestukea matkallamme ihmisyytemme ja itsemme kokemiseen miehinä. Ryhmät alkoivat Joensuussa marraskuussa 2020.

Ryhmissä keskustelemme ja jaamme omia toiveitamme ja kokemuksiamme itsemme ja elämämme suhteen miehinä ja kuuntelemme toisiamme. Lisäksi hengitämme ja hiljennymme meditoimaan yhdessä, ja mahdollisesti käytämme hoitavia ääniä ja muita työkaluja syvemmän yhteyden luomiseen itseemme.

Kukin on ryhmässä ennen kaikkea omalla matkallaan, mutta myös läsnäolollaan ryhmän tukena. Lähtökohtana on, että yhteinen läsnäolomme ja jaettu tila auttaa meitä kaikkia löytämään sydämestämme sen, mikä miehenä olossamme ja ihmisyydessämme on meille oleellista.

Ryhmässä meidän on turvallista tuoda näkyväksi puolia itsestämme, joihin emme ehkä muuten ole itsellemme yhteyttä sallineet. Miehinä ja poikina meihin on voinut kohdistua erilaisia odotuksia, joita kohdistamme nyt myös itseemme. Nämä odotukset värittävät usein vahvasti sitä, miten sallimme itsemme elää, tuntea ja kokea. Odotuksemme itseämme kohtaan heijastuvat myös ulospäin ihmissuhteisiimme odotuksina esimerkiksi läheisimpiämme kohtaan.

Jakamalla kokemuksiamme näistä asioista voimme tulla tietoisiksi meille itsellemme antoisista tavoista elää ja olla. Toistemme kokemukset ja jaettu tila voivat avata meille mitä todella tunnemme ja koemme ja kaipaamme.

Lisätietoja ryhmistä saat suoraan minulta tai esimerikisi YouTube-kanavalleni tekemistäni videoista.

Iltojen kesto on noin 2-3 tuntia. Mahdollisuuksien mukaan pyrin järjestämään toistuvia, kuukausittaisia iltoja, jotta muodostuvat ryhmät saavat jatkuvuutta.

Voit myös ottaa minuun yhteyttä, jos toivot Joensuuhun tai lähialueille kokoontumista ja sinulla on osallistujia ja paikka tiedossa.

Tervetuloa!

T. Antti

Tulevat illat:

  • Seuraava ilta Rantakylässä VoimaGallerialla tammikuussa. Päivä varmistuu lähempänä. Voit halutessa ilmoittautua mukaan jo etukäteen. 🙂

Ryhmien esittelyvideo: