Maljat

Sound Galaxies -kristallimaljat

Minulla on ilo toimia laadukkaiden saksalaisten Sound Galaxies kristallimaljojen soittajana ja jälleenmyyjänä.

Sound Galaxies valmistaa pehmeästi ja korkeavärähteisesti soivia maljoja käytettäväksi esimerkiksi äänihoidoissa, luonnon äärellä ja tietoisuuden kanssa työskennellessä. Maljat tyhjentävät mielen ja hoitavat kehojamme monella tasolla. Niiden värähtelemät äänet vaikuttavat meihin ohi tietoisen mielen. Soinnin vaikutus on yleensä selkeyttävä ja kirkastava, ja auttaa esimerkiksi pyhän läsnäolon kokemisessa.

Löydät alta listan tällä hetkellä minulla myynnissä olevista maljoista ja maljojen esittelyt.

Myynnissä olevat maljat

Saatavilla olevat ääninäytteet löydät maljan nimen linkkien kautta. Maljojen hinnat vaihtelevat noin 1100 eurosta noin 2400 euroon koosta riippuen pienemmästä suurempaan.

Nimi ja kokoNuotti
Oxygen 16 cm*D#+20
Heaven’s Door 18 cm*G+10
Rainbow 20 cmG#+15
Loop 20 cmE+20
Angel’s Happiness 20 cmF#+10
Presence 22 cmD#+20
Clara 22 cmC#+45
Rainbow 22 cmD#-20
Journey 22 cmD-10
Presence 24 cmA#+10
Loop 24 cmC#+15
Clara 24 cmB-20
Glamour 26 cmA-15
Oxygen 26 cmA-40
Zero 26 cmG#+20
Maljojen kuljettamiseen saatavissa Gewa SPS 8″x8″ tom-laukku edulliseen 75€ hintaan.

* Pienet 16- ja 18-cm -maljat ovat niin sanottuja Practitioner-maljoja. Näihin maljoihin on hankittavissa puinen kahva maljan pitelyä ja soittamista varten. Kahvan hinta on 35€ sis. alv. Kts. Heaven’s Door -maljan esittely.

Sound Galaxies toinen sukupolvi

Sound Galaxiesin uudet toisen sukupolven maljat löydät valmistajan sivuilta osoitteesta https://www.sound-bowls.de/en-us/crystalsingingbowls/

Lisäksi minulta löytyy kolme uuden sukupolven maljaa, Center, Equalizer ja Conversion, joista saat lisätietoja kysymällä.

Jos kiinnostuit, ota yhtettä voidaksesi tutustua maljoihin ja tilataksesi itsellesi sopivan tai sopivat maljat! Vastaan mielelläni kysymyksiin ja tarjoan ohjausta sopivien maljojen valitsemisessa.