Luontoyhteys

Luontoyhteys

Tervetuloa viettämään päivä luontoyhteyden, luonnon rakkauden ja sydämesi ja äärellä kanssani!

Järjestän shamanistisia luontoyhteyspäiviä eri puolella Suomea. Päivät tarjoavat sinulle mahdollisuuden tutustua syvemmin luontoon ja itseesi osana luontoa.

Vahvistamme luontoyhteyspäiviäen aikana jokaisen osallistujan luontoon ja yhteenkuuluvuuden tunnetta, joka tuo meitä lähemmäs aitoa kokemusta itsestämme ja elämän merkityksellisyydestä.

Ajatus ja kokemus on, että luonto tarjoaa meille muun muassa läsnäoloa ja tukea kehollisuuden, vastaanottavuuden, pyyteettömyyden ja kiitollisuuden kokemiseen. Luonnon äärellä löydämme itsestämme sen, mikä tekee meistä luonnonkaltaisen osan elämää, siis osan ajatonta elämän kiertoa.

Luonnossa saamme yhdistyä myös siihen, miksi koemme elämämme merkittäväksi ja mitä haluamme elämämme kautta itsellemme, toisillemme ja elämälle antaa.

Luonto parantaa fyysistä kehoamme ja lisäksi pyyteettömyydellään psyykemme haavoja. Luonto toivottaa meidät tervetulleiksi aidoimmillamme ja kertoo, että aitouttamme, sydäntämme ja elämisen rohkeuttamme tarvitaan ja kaivataan.


Järjestämiini päiviin kuuluu rentoa, iloista yhdessäoloa, tutustumista päivän luontokohteeseen, ja luonnon äärelle hiljentymistä.

Saamme myös jakaa kokemuksiamme ja nauttia ruokaa tai eväitä luonnon äärellä.

Päivään kuuluu yleensä myös äänikylpyosuus, eli rummuttelua tai kristalliäänimaljoja.

Jokaisesta päivästä muodostuu ryhmän ja matkakohteen näköinen kokonaisuus.

Voit olla minuun yhteydessä numerossa +358-40-4107004 tai sähköpostitse antti@rakastavasydan.fi.

Ota myös rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat lähellesi järjestämääni Luontoyhteystapahtumaa!