Jooga

Joogaa kehosi ja henkesi hyvinvoinniksi.

Minealla on lempeän rauhallinen sekä monipuolinen tapa ohjata tunnit. Hänellä on takanaan Villamandalan RYT-200 jaYinjooga opettaja koulutukset sekä Joogaterapeutin opintoja 50 tuntia. Myös useat joogakokemukset eri retriiteillä on kerryttänyt hänelle mukavasti tietoa eri tyylilajeista ja tavoista ohjata joogaa. Hänen tunneilla pääsetkin maistelemaan monen tyylisiä harjoituksia, jotka avaavat kehoasi ja mieltäsi uudenlaiseen kirkkauteen ja selkeyteen.

Luonnollisen tasapainotilan luominen keho-mieleemme on tuntien tärkein tavoite. Silloin luonnollinen harmonia nousee kehomme toimintoihin sekä mieleemme ja voimme saada kosketuksen siihen sisäiseen rauhan tilaan, joka sisällämme lepää joka hetki. Kun pysähdymme sen äärelle tarpeeksi usein, se alkaa juurtua vallitsevaksi mielentilaksemme ja tasoittamaan mielemme ja ajatustemme aallokkoja.

Olemme paljon enemmän kuin vain ajatuksemme ja tunteemme. Toivomme että joogatuntimme vahvistavat yhteyttäsi tuohon todelliseen, alkuperäiseen olemukseesi, joka on puhdas rauha ja rakkaus.

Nyt erikoistilanteen vallitessa Coronan vuoksi, tuntimme ovat siirtyneet nettiin. Nyt voit siis osallistua tunneille mistäpäin maailmaa tahansa!

Joogaamme ilmaisen Zoom-ohjelman kautta torstaisin klo 18:00-19:30

Tunneille osallistuminen on vain s-postin päässä, jossa ilmoitat halustasi osallistua.

Tule mukaan niin tehdään elämästä yhdessä himpun verran herkullisempaa! 🙂