Armonpaluu

Armonpaluu on rakkauden itselle sallimista

Armon kokiessa elämästä tulee helpompaa. Katsomme ja kohtelemme itseämme, toisiamme ja elämää helpommin myötätunnolla. Yhdessä meistä jokainen on armon suomalla elämänmatkallaan, vaihtelevasti armon ja lempeyden läsnäolon muistaen ja unohtaen.

Vuonna 2023 aloittamani kiertue on ennen kaikkea seurakunnille ja yhteisöille suunnattu tapahtumasarja, jonka tarkoituksena on auttaa meitä palaamaan jälleen elävään ja yhteisesti jaettuun muistoon Jumalallisesta armosta.

Uskon, että kokemuksia armosta ja armon läsnäolosta on tärkeä jakaa. Arjessamme unohdamme helposti tämän yhteyden itsemme ja Jumalallisen välillä, jonka meistä jokainen kuitenkin jaamme. Jakamalla armon läsnäolon muistamisen hetkiä keskenämme, yhteisesti, voimme opetella kohtaamaan itsemme ja toisemme lempeämmästä paikasta käsin.

Armosta elävän kokemuksen välittämiseksi tapahtumiin sisältyy puhetta ja kristallimaljojen ja laulun kaunista ja hoivaavaa sointia. Erityisesti maljat ja laulu auttavat läsnäolijoita tulemaan harmoniseen ja rauhalliseen mielentilaan, jossa armo on mahdollista aistia.

Armolle antautuminen ja hallinnasta luopuminen ei merkitse sivulliseksi jäämistä omassa elämässämme. Armolle antautuen meidän on helpompi sallia itsellemme se, mitä aidosti koemme ja toivomme, sillä emme koe olevamme kokemustemme kanssa yksin. Niinpä meidän ei tarvitse suorittaa elämää ollaksemme rakkauden arvoisia. Voimme tutustua ja keskittyä siihen, mikä meille on sydämessämme todella oleellista ja tärkeää, ja voimme luottaa, että elämä pyrkii aina tuomaan meitä lähemmäs tätä sisäistä totuuttamme.

Lopulta pyrkimyksemme ja toiveemme eivät ole yksin meidän käsissämme. Kokiessamme armoa olemme myös kipuinemme inhimillisiä ja armeliaita itsellemme ja toisillemme. Muistamme kaikki kuuluvamme samaan rakkauteen.

Kiertueeseen liittyvät tapahtumat löydät etusivulta ja Facebookistani nimellä Rakastava Sydän.

Halutessasi järjestää tapahtuman seurakunnassasi / yhteisössäsi ota yhteyttä sähköpostitse antti@rakastavasydan.fi tai puhelimella 040‑4107004.