Rakkauden portti -äänikylvyt ja äänihoidot

Äänihoidon vaikutukset perustuvat mielen rauhoittumiseen, kehon rentoutumiseen ja syvemmän yhteyden muodostumiseen siihen, mikä meissä itsessä on alkuperäistä ja todellista.

Usein arjessa me elämme ja kiirehdimme ajatuksesta ja kokemuksesta toiseen kunnolla kokematta olevamme kotona kehossamme, tai kokematta yhteyttä meille tärkeisiin tunteisiin.

Rentoutuminen, hengityksesi, läsnäolosi ja luomamme äänimaailma auttavat sinun energiaasi järjestäytymään uudelleen niin, että voit kokea olevasi enemmän oma itsesi: rennosti sellainen kuin olet ja vapaampi valitsemaan millaista elämää haluat elää.

Käytämme hoidoissa ja äänikylvyissä mm. kristallimaljoja, gongia, kristallista didgeridoota, rumpuja, kristallipyramideja, omaa ääntämme ja rentouttavia koshi-kelloja.

Hoitoja ja äänikylpyjä voi ajatella ääntä hyödyksi käyttävinä energiahoitoina. Esimerkiksi maljat soivat informaatiota, jota kehomme ja solumme ymmärtävät, ja joka tarjoaa energeettisen mallin harmoniasta kehojärjestelmällemme. Ääni on kuin avain, joka auttaa poistamaan vanhan ja palvelemattoman, ja tuomaan tilalle uutta sisäisestä viisaudestamme käsin. Siksi hoidossa kuljemme Rakkauden portista aidompaan itseemme. Yleisiä kokemuksia hoidon jälkeen ovatkin rentous, selkeys, yhteys omaan kehoon ja oman olemuksen kirkastuminen.

Hoidot ja kylvyt alkavat yhteiseen tilaan virittäytymisellä ja ne otetaan yleensä vastaan alustalla rennosti maaten.

Tiedon tulevista äänihoidoista löydät tältä sivulta ja Facebook-sivultamme Rakastava Sydän.

Tervetuloa mukaan!

T. Antti ja Minea

Antin yksilöäänihoidot

Teen yksilöllisiä äänihoitoja kotonamme Satamatiellä Kontiolahdella.

Hoidon hinta on 60e sis. alv. 24% ja se kestää noin tunnin.

Hoitoon sisältyy yhteinen alkukeskustelu, hoitoa varten virittäytyminen ja itse hoito, joka tapahtuu hoidettavan osalta rentoutumalla.

Voit varata hoidon tai useamman hoidon sarjan puhelimitse numerosta 040-4107004. Vastaan mieluusti kysymyksiin hoitojen soveltuvuuteen liittyen.

T. Antti